ОСТАННІ НОВИНИ

Марина Порошенко стала головою Українського культурного фонду

Юлія Шпак

|

Дружина Президента України Марина Порошенко стала Головою Українського культурного Фонду. Про це повідомляє прес-служба Міністерства культури України.

 

«19 січня Міністр культури України Євген Нищук призначив Головою Українського культурного Фонду Марину Порошенко. За її кандидатуру одноголосно проголосували всі члени Наглядової ради Фонду», – йдеться у повідомленні.

Заступаючи на посаду, Марина Порошенко зазначила:

«Для мене велика честь бути обраною Головою Українського культурного фонду. Щиро дякую за прояв високої довіри з боку авторитетних та поважних діячів української культури та мистецтва!

Глибоко усвідомлюю відповідальність, яку покладають на мене обов’язки очільника Фонду перед українським народом. Переконана, що Український культурний фонд буде сприяти модернізації сектору культури, підтримувати культурний розвиток громад в умовах децентралізації, інтегрувати національну ідею всередині країни, стимулювати розвиток креативного молодого покоління, підтримувати стартапи культурних та мистецький проектів через систему прозорих конкурсів, розвивати науково-дослідницьку діяльність мистецької спільноти, а також – співпрацювати з українською діаспорою та формувати позитивний імідж України у світ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *