ОСТАННІ НОВИНИ

«Stop Putin – Stop war». АТОвці у Львові проведуть акцію за бойкот Чемпіонату світу з футболу в РФ

Дарина Смеречанська

|

У День Собороності України у Львові АТОшні організації проведуть акцію «STOP PUTIN – STOP WAR». Про це інформує Українська спілка учасників АТО.

 

Як наголошують організатори, мета заходу – привернути увагу світової громадськості до загарбницької війни на сході України та не допустити проведення Чемпіонату світу з футболу в Росії у 2018 році.

Так, 22 січня «Українська спілка учасників АТО», Штаб об’єднання Добровольців та МО «Апостольська Чота» проведуть у Львові акцію STOP PUTIN STOP WAR, яка носитиме міжнародний характер, адже пройде одночасно з іншими акціями протесту, які діаспора та небайдужі українці активно готують в США, Швейцарії, Австрії, Італії, Німеччині та багатьох країнах світу Європи.

«Будемо просити, щоби світові лідери та звичайні люди бойкотували проведення футбольного чемпіонату у Росії, оскільки вважаємо, що країна-агресор не має жодного морального права приймати у себе цей спортивний захід. Хочемо сказати про це вголос і на цілий світ, застерегти людей, щоб вони добре подумали чи варто відвідувати державу, де людину без причини можуть запроторити у тюрму або й вбити», – наголосили організатори акції протесту.

Акція проходитиме у Львові 22 січня о 15.00 годині поблизу пам’ятника Шевченку.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *