ОСТАННІ НОВИНИ

АТП-1 закупило у вінничан шість систем для підрахунку пасажирів у маршрутках

|

АТП-1 закупило 6 автоматизованих систем для підрахунку пасажиропотоку. Системи будуть встановлені на великих і малих автобусах на кількох маршрутах. Про це повідомили в АТП-1.

 

За словами керівника підприємства Ореста Хамули, система буде в режимі онлайн відслідковувати, скільки пасажирів зайшло у маршрутку.

«Ми придбали 6 автоматизованих систем для підрахунку пасажиропотоку. Системи будуть встановлені на великих і малих автобусах. Це дозволить здійснювати відеонагляд за автобусом в режимі онлайн, здійснювати підрахунок пасажирів на кожних вхідних дверях транспортного засобу. Окремо система може надавати дані щодо кількості пасажирів, які зайшли і вийшли на кожній зупинці з фіксуванням зупинки та часу. Відповідно, отримана інформація буде використана для приймання правильних управлінських рішень. До прикладу, завдяки тому, що будемо визначено пасажиропотоки на маршрутах, чітко бачитимемо, на яких маршрутах потрібно додати машини, а на яких навпаки можна зменшити. Будемо бачити, де відбуваються трансферні пересадки та які години є найбільш піковими, та інше», – розповів Орест Хамула.

Угоду на придбання автоматизованої системи підрахунку пасажирів укладено з вінницьким підприємством «Джемекіл». За двома лотами придбано шість автоматичних систем підрахунку пасажирів Intranso Smart Counter 300V  та Intranso Smart Counter 200 c.

Нагадаємо, ЛК «АТП-1» обслуговує автобусні маршрути № 1А, 2А, 3А, 4А, 5А, 6А, 9, 10, 16, 20, 28, 29, 32, 37, 45, 46.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *