ОСТАННІ НОВИНИ

Водійку, яка пів кілометра волокла поліцейського у Львові, могли розстріляти (відео)

Омелян Шевчук

|

Молоду водійку, яка збила двох патрульних на вулиці Чупринки у Львові, і пів кілометра волокла одного із правоохоронців на капоті, могли розстріляти. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив головний патрульний Львівщини Роман Пилипенко.

 

Керівник патрульної поліції Львівщини оприлюднив шокуюче відео із камер спостереження, де авто волочить патрульного за собою.

Головний патрульний Львівщини натякає, що за кермом перебувала 26-річна Ельнара.

«Більшість святкує Різдво Христове, але є ті, що плюють на все: людей, закон, свята та нормальний глузд. Сьогодні деяка «особа» здійснила наїзд на патрульного. Наряд прийняв рішення не застосовувати вогнепальну зброю, «законослухняну громадянку» встановлено, авто доставлено на арешт майданчик, на разі слідство вирішує питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за ч. 2 ст. 345 ККУ. P.S. Свята продовжуються, бережіть себе!

P.P.S.S. Люди, поважайте один одного!» – повідомив він.

Тим часом правоохоронці уже встановили кому належить автомобіль і виявили його в подвір’ї на вулиці Княгині Ольги з ушкодженням капоту та лівого дзеркала. Особу громадянки також встановлено. За їхніми даними, 26-річна львів’янка вже неодноразово порушувала правила дорожнього руху і свого часу відео де львів’ян обурила поведінка та порушення ПДР згаданої особи навіть потрапило в інтернет-мережу.

Роман Пилипенко також зазначив, що є відео, яке він наразі не може виставити.

«Патрульні її зупиняли неодноразово, у водія було вилучено водійське посвідчення (не сьогодні). Інспектор сподівався, що коли він стане перед машиною, вона не поїде – помилився», – прокоментував він.

Водночас Роман Пилипенко додав, що допоможе більше дізнатись про водійку «Пежо» скандальне відео, яке було опубліковано майже три роки тому.

За опублікованим лінком сюжет телеканалу ЗІК про скандальну порушницю ПДР у центрі Львова, яку звуть Ельнара.

Як відомо, умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків, карається позбавленням волі на строк від п’яти до дванадцяти років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *