ОСТАННІ НОВИНИ

Америку накрили снігопади та морози до -40: щонайменше 19 людей загинуло

Єва Корнійчук

|

Арктичне повітря накрило східне узбережжя і Середній Захід США, де спостерігаються вкрай низька температура, місцями очікується до -40 градусів за Цельсієм Низька температура охопила території в США, на яких проживає близько 100 мільйонів чоловік, повідомляє Еспресо з посиланням на AP.

 

Синоптики прогнозують сніг, який може пом’якшити морози, на Середньому Заході і північному сході країни. Від Флориди до Нової Англії синоптики прогнозують сильний вітер і також морози.

Ряд аеропортів призупинили роботу. Аеропорт імені Джона Кеннеді в Нью-Йорку обмежив число пасажирських лайнерів, які прибувають, для відправки більшої кількості пасажирів.

Вдень у неділю, 7 січня, високі морози очікуються від Філадельфії до Бостона (-20-25 градусів). Очікується, що вони досягнуть 30-ти і 40-ка градусів у понеділок та вівторок.

Нагадаємо, що на поточному тижні сильні снігопади, ураганний вітер і морози обрушилися на північно-східні штати США – від Техасу до Мен. У Нью-Йорку оголошено надзвичайний стан, синоптики очікують до 30 см снігу і вже назвали природне явище “циклоном-бомбою”. У США щонайменше 19 людей стали жертвами надзвичайної зими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *