ОСТАННІ НОВИНИ

На «службу» до патрульної поліції Львова заступило двоє безпритульних песиків

Катерина Родак

|

Сьогодні зранку в ЛКП “Лев” не залишилося жодної собаки. Останніх двох чотирилапих, які жили в одному вольєрі і були друзями, перед закриттям на карантин підприємства забрали до патрульної поліції у Львівській області.

 

Тепер, як зазначають у прес-службі ПП Львівщини,  руденькі Смоккі та Мартін стали домашніми улюбленцями патрульної поліції.

Смоккі, молоденька самка, яку виловили на Рясному, а Мартіна – її старшого друга знайшли на початку Проспекту Чорновола. Собак зареєстрували за усіма правилами, чіпували, видали жетони і паспорти. Також, вони мають необхідні щеплення. Поки що вони живуть у вольєрі, який позичили небайдужі, а вже згодом їх переселять у власний.
«Ми вже давно були у роздумах, аби завести чотирилапого на управлінні і все якось руки не доходили. А тут почули, що ЛКП Лев закривають на карантин і тих кому не вдасться знайти господаря – відпустять де зловили, ми вирішили діяти негайно, тому ще не зовсім були готові з облаштуванням «побуту» чотирилапих», – зазначив начальник Управління Роман Пилипенко (Roman Pylypenko).
Головне завдання, яке будуть виконувати Мартін та Смоккі – це піднімати настрій патрульним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *