ОСТАННІ НОВИНИ

Шістнадцять дітей-туристів ночуватимуть на львівському вокзалі на Різдво

Катерина Родак

|

За різдвяні свята в кімнатах відпочинку львівського вокзалу буде прийнято 330 гостей. Про це інформує медіа-центр «Укрзалізниці».

 

На зимові свята рідко можна знайти місце у кімнатах відпочинку пасажирів на головному вокзалі Львова. В такі періоди там багато гостей і всі місця заздалегідь заброньовані.

«Люди звертаються завчасу, — розповідає завідувач кімнат відпочинку (пасажирів на вокзалі) Світлана Місяйло, – за півмісяця чи й більше, щоб гарантовано отримати місця. Ще перед 25-м грудня у нас все було заселене і зарезервоване наперед на пару тижнів, адже найбільше гостей взимку маємо до 10 січня. Переважно люди зупиняються на одну-дві доби. Це і самотні мандрівники, і пари, і навіть групи. Наприклад, з 6-го січня по 8-ме маємо групу дітей – шістнадцять осіб. Всього за період новорічно-різдвяні свят приймемо приблизно 330 гостей.

Цікаво, що 90 % клієнтів кімнат відпочинку є постійними.

Згідно даних офіційного сайту «Львівської залізниці», вокзалі станції Львів є 12 номерів кімнат відпочинку на 33 ліжко-місця. Одне ліжко місце в середньому вартує близько 150 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *