ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам зменшили тариф на теплопостачання

Єва Корнійчук

|

Учора, 28 грудня, Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, затвердила нові тарифи на теплопостачання для споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго».

 

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, тарифи на теплопостачання для населення та інших споживачів зменшено, натомість тарифи на теплопостачання для бюджетних споживачів зросли. Нові тарифи вступають в дію на наступний день після публікації їх в газеті «Урядовий кур’єр». Опублікувати нові тарифи в газеті мають не пізніше 15 днів з часу їх прийняття.

«Основна причина зростання тарифу на теплопостачання для бюджетних споживачів – це зростання з квітня місяця ціни газу на теплопостачання для бюджетних установ. Відповідно виникла різниця між фактичними та закладеними в діючих тарифах цінах на енергоносії. Через цю різницю підприємство несло збитки, які в опалювальний період складали близько 17 млн. грн. щомісячно.

Вчора Нацкомісія РЕКП відкоригувала тарифи для споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго». Нові тарифи вступають в дію на наступний день після їх публікації в газеті «Урядовий кур’єр», – повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Як відомо, з 1 січня у Львові подорожчає водопостачання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *