ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській області збудують 18 нових футбольних полів із штучним покриттям

Єва Корнійчук

|

У Львівській області збудують 18 футбольних полів із штучним покриттям. Уряд затвердив бюджетну програму “Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України”, на яку у 2017 році передбачили з держбюджету 270 млн грн.

 

У межах вищевказаної програми у Львівській області затверджено перелік з 18 об’єктів, що фінансуватимуться за рахунок бюджетних коштів.  На їх реалізацію у 2017 році з державного бюджету виділили 13,4 млн грн, з обласного – 4,0 млн грн в межах обласної програми «Спортивний майданчик» та 8,1 млн грн – з місцевих бюджетів.

Усього в Держбюджеті на 2018 рік на програму “Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України” закладено 370 млн грн.

Відтак, за даними прес-служби львівської ОДА, за  рахунок бюджетної програми нові футбольні поля з’являться в Жовківському, Пустомитівському, Бродівському, Камянка-Бузькому, Миколаївському, Яворівському, Городоцькому районах, Новокалинівській, Вільшаницькій та Ходорівській ОТГ, містах Червонограді, Трускавці та Дрогобичі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *