ОСТАННІ НОВИНИ

На ОККО у Львові автомобілі заправили водою

Катерина Родак

|

У Львові частині автомобілів, що заправлялись на АЗС ОККО у бак залили пальне, розведене із водою. Автомобілі після такого «сюрпризу» почали переставати їздити уже після декількох сотень метрів.

Обурені водії злили рідину зі своїх баків у пляшки та побачили речовину, яка аж ніяк не нагадує бензин.

Водночас працівник прес-служби ОККО Ярослава Полякова зазначила, що у резервуар із пальним потрапила вода, а усім клієнтам АЗС відшкодує збитки:

«Дійсно, вчора з причини технічної несправності водопроводу на АЗК вода потрапила в резервуар з пальним. Після того, як технічна несправність була виявлена, відвантаження конкретного вида пального клієнтам було повністю припинено. Сьогодні та завтра наші фахівці працюють на місці з причинами та для усунення технічної несправності, відповідно відвантаження даного вида пального не ведеться. З усіма клієнтами, які вчора (в період технічної несправності) заправилися даним видом пального наші менеджери зв’язалися, з боку компанії буде в повному обсязі компенсовано пальне, котрим вони заправилися та ремонт авто. Компанія приносить вибачення своїм клієнтам за ті незручності, які принесли технічні несправності на АЗК».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *