ОСТАННІ НОВИНИ

Невідомі потрощили головну ялинку Червонограда

Дарина Смеречанська

|

Цієї ночі невідомі пошкодили головну ялинку, що на площі перед Народним домом в Червонограді. Про це повідомляє «НЕО радіо».

 

«Червонограджитлокомунсервіс», які монтують новорічне дерево, побачили, що нижні гілки зламані, побито кілька прикрас, зірвано гірлянди. Окрім цього, приблизно 10 куль вкрали. Під ялинкою – порожні пляшки з-під алкогольних напоїв. Про факт вандалізму повідомили у поліцію.

«Ось уже два тижні монтуємо та прикрашаємо ялинку і в дощ, і в сніг. Хотіли завершити роботи до початку фестивалю «Різдвяні дзвіночки», на які з’їдуться виконавці з усієї України, а тут таке», – каже заступник директора КП «Червонограджитлокомунсервіс» Володимир Федаш.

За його словами, комунальники обійшли три гектари самосіву у Соснівському лісництві, щоби підібрати відповідні гілки для головної новорічної красуні міста. Їх надали Червонограду безкоштовно. А тепер доведеться знову домонтовувати зламані гілки, прикріпляти гірлянди та іграшки. Щоби обмежити доступ до ялинки, огорожу навколо ялинки планують розширити.

Фото: НЕО радіо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *