ОСТАННІ НОВИНИ

У жорстокому вбивстві школярки, яку розшукували 4 дні, підозрюють рідну матір

Омелян Шевчук

|

На Кіровоградщині розкрили жорстоке вбивство школярки, яку розшукували 4 дні. Нелюдом, який завдав дитині численних поранень, виявилася рідна матір. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив перший заступник голови Нацполіції України В’ячеслав Аброскін.

 

Як відомо, 12 грудня на території населеного пункту на виїзді з міста Кропивницького (на відстані 5 км від дому) працівники поліції виявили тіло 12-річної дівчинки, яка чотири дні перебувала у розшуку. Під час огляду судово-медичними експертами на ньому було виявлено тілесні ушкодження.

Зі слів батьків, дитина пішла зранку до школи і зникла. Але вже ввечері на підставі зібраних доказів за підозрою в скоєнні вбивства затримали маму дівчинки.

«Все виявилося банально просто. Чоловік пішов на роботу, по дорозі молодшу дитину відвів до дитсадка. Старша донька була разом з мамою. Дівчинка просилася залишитися вдома та не йти до школи, а мати навпаки наполягала, щоб та все ж таки пішла до школи. В пориві раптово виниклої люті мати вбила дитину, а потім вивезла та залишила на пустирі. Це страшна трагедія. Попереду ряд експертиз, в тому числі й проведення психіатричної експертизи підозрюваної. Крапку повинен поставити суд», – повідомив В’ячеслав Аброскін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *