ОСТАННІ НОВИНИ

Форум інноваційної освіти INED у Львові зібрав понад 200 вчителів з всієї України

Омелян Шевчук

|

Форум інноваційної освіти INED зібрав у Львові понад 200 вчителів та понад 20 спікерів зі всієї України. Протягом дня активні освітяни обговорювали інновації та зміни в освіті України, які можна реалізовувати вже зараз.

 

Форум Інноваційної Освіти – це майданчик для обміну ідеями, досвідом, практиками втілення інновацій у школах. Форум – це можливість масштабувати кращі практики Україною, створювати партнерські проекти, разом рухатись у напрямку розвитку шкіл і освіти в країні.

«Для мене цей форум є проявом і прикладом однієї із найважливіших цінностей у житті – співпраці і солідарності. Ми в УКУ дуже віримо у співпрацю, бо все те, що ми маємо, і все те, що ми робимо, є насправді результатом співпраці тисяч людей, сотень організацій і інституцій, – зазначив під час вітального слова Тарас Добко, перший проректор Українського католицького університету, ініціатор проекту «Простір освітніх ініціатив». – Мені здається, що освітяни як ніхто інший повинні розуміти цінність співпраці, особливо у часи радикальних змін. У суспільстві, де нерідкими є конфлікти, є багато недовіри, ми повинні творити майданчики та нагоди для зустрічей і для взаємодії людей доброї волі. Я сподіваюся, що наш Форум стане місцем спілкування і ділення тим, що ми маємо найкраще, що ми робимо найкраще».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *