ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє спритників із Львівщини передавали цигарки до Польщі дроном 

Омелян Шевчук

|

Прикордонники відділу «Краковець» затримали двох контрабандистів, які за допомогою квадрокоптера намагались переправити цигарки за кордон. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

 

За даними відомства, вчора, на українсько-польському кордоні, прикордонники відділу «Краковець» отримали інформацію від польських колег про спостереження польоту безпілотного літального апарату через кордон. Охоронці кордону обох держав негайно розпочали пошук осіб, причетних до порушення кордону. Через деякий час прикордонники зауважили мікроавтобус та двох чоловіків неподалік кордону. Під час перевірки транспортного засобу було виявлено нашвидкуруч складений квадрокоптер марки «Фантом» та 3 блоки цигарок, підготовлених для переміщення за його допомогою. Чоловіки виявились мешканцями Львівщини, батько та син 1958 та 1981 р.н.

За порушення прикордонного режиму відносно громадян склади протоколи про адміністративне правопорушення. Крім того, за фактом виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 282 ККУ «Порушення правил використання повітряного простору» прикордонники проінформували представників Нацполіції України.

По завершенню огляду місця події оперативно-слідча група вилучила коптер та тютюнові вироби, громадяни у супроводі працівників поліції вибули для проведення подальших слідчих дій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *