ОСТАННІ НОВИНИ

Син нардепа скоїв розбійний напад

Омелян Шевчук

|

Двоє невідомих здійснили збройний розбійний напад на продуктовий магазин у Києві. Одного з нападників затримали одразу люди, які в цей момент знаходились у магазині, іншому вдалося втекти та його також затримали патрульні. Про це повідомляє спільнота Київ Оперативний, яка і опублікувала фото із місця події.

 

Водночас, за даними видання The Insider Ukraine, яке опублікувало відео інциденту, один із затриманих – син народного депутата від «Радикальної партії» Ігоря Попова.

Тим часом сам нардеп підтвердив інформацію, що його 14-річний син скоїв серйозне правопорушення.

«У мeне в сім’ї біда. Мій син 14-ти років попав у погану компанію і здійснив серйозне правопорушення. Це моя вина, що недостатньо часу приділяв вихованню, не догледів, не попередив. Я прошу вибачення у потерпілих, у суспільства, у моїх рідних, у моєї найкращої команди. Слава Богу всі живі, пройде слідство, винні понесуть відповідальність без жодних виключень, нехай це стане уроком і сину, і мені», – повідомив Ігор Попов у своєму Фейсбук.

Також він повідомив, що на певний час пропаде, аби побути із родиною.

“Прошу не пов’язувати моє горе з політикою чи з чиїмось інтригами. Якби не моя публічність, я би горював мовчки. Друзі підтримають морально, пресу прошу не смакувати якісь деталі. Я на певний час пропаду з ефірів і побуду з родиною” – повідомив Ігор Попов.

Як відомо, Ігор Попов є заступником голови парламентського комітету з питань запобігання і протидії корупції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *