ОСТАННІ НОВИНИ

12-річна українка посіла сьоме місце на дитячому Євробаченні

Дарина Смеречанська

|

У Тбілісі 26 листопада відбувся фінал Дитячого Євробачення 2017 року, де Україну представила 12-річна Анастасія Багінська, котра зайняла 7-е місце і увійшла в 10-ку кращих. Про це повідомила прес-служба організаторів конкурсу.

 

«Підготовка була складною, багато репетицій, два місяці суворого графіка. І безумовно в такі моменти, стоячи на сцені і викладаючись на повну, важливо знати, що тебе підтримують, що країна на тебе чекає і стежить за твоїми досягненнями. Я щаслива, що стільки значущих для українського шоу-бізнесу людей мене підтримали. Звичайно ж завжди розраховуєш на перемогу. Але я все одно задоволена результатом. Адже у мене і моєї команди вийшло привернути увагу до цього конкурсу, а це вже не мало! Адже такого інтересу до даної події не було ще ніколи! », –  каже Анастасія Багінська.

Анастасія Багінська з п’яти років на сцені. І вже сім років тендітна дівчина із зовсім не дитячим, сильним і красивим голосом, представляє свою країну на великих сценах міжнародних конкурсів, звідки привезла в Україну багато нагород і перемог. Співпрацювала з багатьма зірками шоу-бізнесу, такими як: Потап, Джамала, Alyosha, Тіна Кароль.

Нагадаємо, що в цьому році вперше в історії Євробачення, проголосувати можна було за свою країну. Але при цьому обов’язково потрібно було віддати свій голос мінімум трьом конкурсантам, включаючи свою країну, а максимум – п’ятьом. Саме ж голосування проходило онлайн на сайті Дитячого Євробачення і відкрито було двічі: з 24 по 26 листопада до 16:59, а другий етап – 26 листопада, відразу ж після виступу останнього учасника. Де 50% – залежало від результатів онлайн голосування, а 50% від оцінок журі конкурсу.

В цьому році Україна зайняла 7-е місце, набравши 147 балів. Переможницею ж конкурсу стала учасниця з Росії Поліна Богусевич, яка виконала пісню “Крила”, набравши 188 балів. Друге місце зайняв учасник з Грузії Григол Кипшидзе з композицією “Голос серця”, який набрав 185 балів. На третє місце вийшла австралійка Ізабелла Кларк, яка набрала 172 бали. Але організатори конкурсу, мабуть, не дуже розрахували ресурс сайту, тому що у відведені 15 хвилин на голосування у другому етапі, глядачі так і не змогли зайти на платформу конкурсу – система дала збій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *