ОСТАННІ НОВИНИ

У Франківському районі хочуть облаштувати багатоповерховий гараж на 1,2 га та осучаснити старий стадіон

Катерина Родак

|

Із 14 листопада до 11 грудня триватиме громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення  детального плану із зміною функціонального зонування території  у районі вул. Сулими, вул. Поперечної, вул. Зв’язкової у м. Львові.

У проекті опрацьовано рішення щодо функціонального використання та забудови території, орієнтовною площею 18 га з уточненням рішення зонінгу Франківського району.

27 листопада 2017 року відбудеться зустріч з головним архітектором проекту. Місце проведення: Великий сесійний зал Львівської міської ради (м. Львів, пл. Ринок,1). Початок о 18.00.

Згідно пояснювальної записки до проекту, на території, що охоплена детальним планом, розташована класична гімназія при ЛНУ. На вул. Народній, вул. Сулими існує територія спорткомплексу «Сільмаш», яка є в занедбаному стані (потребує реконструкції та комплексного благоустрою).

З цією метою передбачається збереження, реконструкція та комплексний благоустрій всієї території стадіону «Сільмаш» як зони Г-4, з переважним видом використання території для розміщення спортивних об’єктів районного значення для обслуговування мешканців житлового району;

Також у проекті детального плану зазначається, що у межах опрацьованої території є гаражний кооператив, що частково перекриває існуючу житлову забудову на вул.Поперечній татериторію гімназії.

У генеральному плані  Львова передбачається щодо поступова реконструкція гаражних кооперативів з боксових на багатоповерхові; пропонується перспективний багатоповерховий гараж на території існуючого кооперативу. Це дасть можливість зменшити стоянку в плані та її вплив на існуючу житлову забудову, а також озеленити територію, тим самим покращивши санітарно-гігієнічний стан середовища в межах прилеглих кварталів. Згідно додатку д детального плану, площа території гаражного кооперативу складає 1, 24 га.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *