ОСТАННІ НОВИНИ

Після трирічного «вигнання» Ані Лорак несподівано виступила в Києві

Дарина Смеречанська

|

У вівторок, 14 листопада, у київському палаці “Україна” на глядачів ювілейного концерту “FREEDOM BALLET” чекала приголомшлива несподіванка. Про це повідомляє ТСН.

Перед присутніми у залі в рамках концерту виступила співачка Ані Лорак, яка вже давно працює і мешкає в Росії. До слова, лише минулої неділі Ані Лорак отримала російську нагороду “Золотий грамофон” в Москві.

Цікаво, що аж до виходу Лорак на сцену ніхто й не здогадувався про те, що вона взагалі з’явиться у Києві перед багатотисячною публікою.

В афіші “FREEDOM BALLET” не було жодного слова про участь Ані Лорак у концерті, однак організатори інтригували, що виступить спеціально запрошений гість, ім’я якого тримали у таємниці.

Зауважимо, що це вперше за останні три роки Ані Лорак виступила в Києві. На сцені палацу “Україна” артистка виконала одну пісню. Глядачі дуже тепло зустріли артистку, Лорак аплодували стоячи і не хотіли відпускати. Жоден інший артист на цьому шоу не отримав стільки овацій, скільки отримала Ані Лорак.

@Regranned from @sergeiperman – Ты ещё любишь или нет … Как бы спрашивала Каролина @anilorak вчера у зрителя перед которым не имела возможности появляться почти три года . ЛЮБЯТ ОБОЖАЮТ ЖДУТ !!! Вчера в «Украине» мы наблюдали яркий пример взаимной любви ! И конечно спасибо @kolyadenkolena за обновление восторга ! Ты и @freedomballet_official уникальное явление ! Дай вам всем Бог здоровья и творческого долголетия !!! #freedomballet #thebest #kiev #love #anilorak – #regrann

A post shared by Ani Lorak_is my_life❤ (@anilorak_is_my_life) on

“Привіт, Києве! Привіт, мої любі! Дуже дякую. Для мене величезна честь сьогодні бути в цьому залі. Вітати талановитих, неймовірних, незвичайних, харизматичних Freedom, тому що вони – це щось особливе під сонцем, справжні артисти. Велика честь сьогодні брати участь в такому концерті і, звичайно, як ви самі розумієте, стояти на цій сцені в палаці “Україна” і співати для вас! Дякую!” – звернулася до глядачів Лорак.

Цікаво, що після виступу у Києві Ані Лорак жодним чином не прокоментувала цей концерт у Instagram. Хоча до цього активно постила фото з російської премії “Золотий грамофон”, виступів у Німеччині, Ізраїлі та РФ.

Нагадаємо, що Ані Лорак викликала обурення українців з початком війни на Сході України. У той час, як більшість вітчизняних зірок відмовилися від концертів в РФ – країні-агресорі, Лорак продовжувала там виступати, світитися в компанії російських артистів, які відкрито підтримували анексію Криму, й отримувати російські нагороди.

Востаннє Ані Лорак давала концерти в Києві у листопаді 2014 року. Тоді виступи артистки спровокували масові заворушення, які супроводжувалися бійками та димовими шашками. Свої дії протестувальники пов’язували із тим, що співачка виступає з концертами в Росії, яка нині дуже агресивно налаштована проти України та фінансує тероризм на Донбасі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *