ОСТАННІ НОВИНИ

Іван Остапович: «Перш за все, реформи, які потрібні для розвитку органного залу: це доступність, привітність персоналу та прихильність до відвідувачів»

Вероніка Рой

|

Директор Львівського будинку органної й камерної музики Іван Остапович про плани нової команди закладу:

«Я би хотів коротко розповісти про плани нашої команди. Перш за все, це реформи, які потрібні для подальшого розвитку органного залу: це доступність, привітність персоналу, прихильність до відвідувачів. Також важливий благоустрій, встановлення освітлення.

Нова команда: зі мною прийшла команда досвідчених менеджерів, які вміють комунікувати з середовищем, які вміють грамотно підходити до питань менеджменту. Також маємо на меті розробку фірмового стилю, який буде чітко ідентифікуватися з органним залом.

Органний зал потребує ремонту основного інструменту – органу. Це складне й довге питання, яке потрібно обговорювати з досвідченими майстрами. Планується залучення іноземних фахівців для обстеження цього інструменту.

Думаємо про відкриття підземелля для загального доступу з метою проведення екскурсійних програм. Облаштування доступності: йдеться про інклюзивність, доступність для людей з особливими потребами.

Контент: перехід на єдине квиткове поле через електронну систему квитків. Комфорт на навігація: стильність, ремонт внутрішнього фойє, розмітка залу для зручності глядачів. Також розроблення сувенірної продукції, буклету.

Міжнародна співпраця: використання власних зв’язків для наповнення контенту, постановка нових творчих напрацювань.

Такими є ключові пункти нашої команди, які ми збираємось здійснити протягом п’яти років. Вся наша діяльність буде активно висвітлена в медіа й соціальних мережах та на нашому офіційному сайті»,- розповів Іван Остапович.

Нагадаємо, що Іван Остапович був обраний на посаду директора Львівського будинку органної й камерної музики 8 листопада за результатами конкурсу.

Джерело: ЛМР

Фото: m.day.kyiv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *