ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові втретє обікрали початкову школу «Дивосвіт»

Катерина Родак

|

Учора, 11 листопада, вже втретє була пограбована початкова школа “Дивосвіт”, що на вулиці Трильовського, 24. Про це у Facebook повідомила мати учня школи Інна Слівінська.

«Вирвано зі стелі проектор, вкрадено модем і ноутбук. Можливо, хтось бачив. Будь ласка, зголосіться, батьки не знають, як цьому заподіяти», – попросила жінка.

Як повідомили у міському управлінні освіти, вчора, 11 листопада, втретє за останній період було пограбування у школі «Дивосвіт», що на вул. Трильовського, 24. З класу викрадено проектор і ноутбук. На місце викликано поліцію. У зв`язку з подібними випадками в інших навчальних закладах, управління освіти Львівської міської ради реалізовує проект з оснащення навчальних закладів камерами відеоспостереження та охоронними кнопками. До кінця року така система має бути встановлена у 15 навчальних закладах.

«Вчора втретє за останній час відбулось пограбування у школі «Дивосвіт». Вкрали обладнання з одного і того ж кабінету. Викрадено ноутбук і проектор. Працівники школи одразу ж викликали на місце події поліцію. Клас, в якому здійснено пограбування, знаходиться з тильної сторони», – розповіла Зоряна Довганик, начальник управління освіти ЛМР.

Також Зоряна Довганик розповіла, що зараз місто спільно з інвесторами реалізовує проект з оснащення навчальних закладів камерами відеоспостереження, сигнальними охоронними кнопками тощо.

«Ми вже закупили камери відеоспостереження у 10 навчальних закладів. Також місто проплачує послугу за охоронну сигналізацію та охоронну кнопку. Зображення виведено на пульт оператора. Роботи зараз завершуються у двох ДНЗ, розпочато у трьох школах і одному садочку. На кінець року плануємо такими системами охопити 15 навчальних закладів», – додала Зоряна Довганик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *