ОСТАННІ НОВИНИ

Водій Садового сплатить штрафи за грубі порушення ПДР

Катерина Родак

|

Водій міського голови Андрія Садового скерував звернення до начальника Управління патрульної поліції у м. Львові щодо адміністративного правопорушення. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

Як переконують у ЛМР, водій апарату виконавчого комітету Львівської міської ради скерував звернення до начальника Управління патрульної поліції у м. Львові щодо адміністративного правопорушення, зокрема, щодо стоянки службового транспортного засобу марки Toyota Avensis (ВС4464ВН) на місці, що позначене відповідною дорожньою розміткою, на яких дозволено стоянку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю або водії, які перевозять осіб з інвалідністю.

Нагадаємо, подія мала місце 10 листопада орієнтовно о 13.00 год.

Також він готовий сплатити штраф за грубе порушення ПДР, яке він вчинив на прохання мера Львова Андрія Садового.

«Додатково повідомляю, що 2 листопада 2017 року орієнтовно о 14:15 год, саме я перебував за кермом цього ж службового транспортного засобу, що рухався на дорозі, по вул. П. Дорошенка, із смугою виключно для маршрутних транспортних засобів», – зазначено у зверненні.

Водій визнає, що цими діями вчинив адміністративне правопорушення передбачене ч. 3 ст. 122 Кодекс України про адміністративні правопорушення.

Інформація скерована в Управління патрульної поліції у м. Львові для винесення постанови про притягнення до адміністративної відповідальності відповідно до чинного законодавства України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *