ОСТАННІ НОВИНИ

Керувати транспортом Львова буде власник паперової фабрики?

Єва Корнійчук

|

За посаду керівника львівського управління транспорту змагатиметься лише один претендент. Про це пише «Львівська газета».

«Оксана Николишин сказала, що вона не буде брати участі. Залишається лише Віталій Пітула», – про це «Львівській газеті» розповіла керівниця управління персоналом ЛМР Оксана Блавацька.

За її словами, претендент спершу повинен пройти письмовий іспит. За його результатами конкурсна комісія вирішить, чи буде кандидат запрошений на співбесіду. Якщо кандидат набирає більше 50% правильних відповідей, він буде допущений до другого етапу конкурсу – співбесіди.

«Коли буде співбесіда і в якому форматі вона відбуватиметься, ми оголосимо після результатів письмового іспиту»,- розповіла Оксана Блавацька.

Віталій Пітула закінчив Національний транспортний університет за спеціальністю «Організація перевезень та управління на автотранспорті» та «Львівську політехніку» за спеціальністю «Міжнародна економіка». У 2011-2015 роках працював начальнику відділу логістики та пізніше заступником директора комунального АТП-1. Зараз він є співвласником ТОВ «Піктар-Львів», що займається виробництвом паперу, та зареєстрований як фізична особа-підприємець, який працює у сфері вантажних автоперевезень.

Конкурс на посаду керівника львівського міського управління транспорту розпочнеться цього четверга о 10:00. Нагадаємо, що відтоді, як у кінці лютого 2017 року звільнився Віктор Щир, львівське управління транспорту уже 9 місяців залишається без керівника. В.о. керівника зараз є Олег Партика.

Як відомо,очолити львівське управління транспорту зголосилось лише двоє осіб, і ті – в останній день подачі документів, 27 жовтня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *