ОСТАННІ НОВИНИ

Саакашвілі відмовились дати статус біженця в Україні

Дарина Смеречанська

|

Державна міграційна служба відмовила екс-голові Одеської ОДА Міхеілу Саакашвілі в оформленні документів для вирішення питання про визнання біженцем. Про це передає Еспресo.TV.

Державна міграційна служба відмовила екс-голові Одеської ОДА Міхеілу Саакашвілі в оформленні документів для вирішення питання про визнання біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту.

Керуючись ч. 4 статті 8 Закону України “Про біженців та осіб, які потребують додатковоrо або тимчасового захистy”, ДМС відмовила Саакашвілі в оформленні документів для вирішення питання про визнання біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту особі без громадянства.

“Відповідно до ст. 8 закону України “Про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту” повідомляємо, що Вам, Саакашвілі Mixeiлу Ніколозовичv відмовлено в оформленні документів для вирішення питання про визнання біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту, у зв’язку з очевидною необrрунтованістю заяви, а саме через відсутність обrрунтованих побоювань стати жертвою переслідувань за ознаками раси, віросповідання, національності, громадянства (підданства), належності до певної соціальної групи або політичних переконань та недоведеності загрози життю, безпеці чи свободі”, – йдеться у повідомленні ДМС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *