ОСТАННІ НОВИНИ

ФК «Карпати» виставили на продаж

Лаврентій Дубич

|

Зважаючи на непоодинокі звернення від фанатів, керівництво ФК «Карпати» готове продати 50% акцій клубу за символічну суму – одну гривню. Про це повідомляється на офіційному сайті ФК «Карпати».

«Ті, хто бажають взяти на власні плечі відповідальність за долю та процвітання львівських «Карпат», можуть надсилати офіційні пропозиції, свої контакти та мотиваційну частину на пошту: [email protected].

Єдина умова полягає в тому, що потенційний покупець повинен надати офіційні фінансові гарантії для повноцінного функціонування клубу на відповідному рівні. Після опрацювання усіх звернень, ФК «Карпати» обов’язково зв’яжеться з вами», – наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, що ФК «Карпати» з серпня 2017 року функціонують без почесного президента клубу Петра Димінського. 18 серпня відбулася смертельна ДТП під Львовом за участю Петра Димінського: автомобіль бізнесмена на швидкості влетів у легковик Наталії Тріли, яка загинула на місці.

Пізніше правоохоронці арештували охоронця Петра Димінського Андрія Борща за підозрою у вчиненні цієї аварії. Своєю чергою родичі загиблої переконують, що за кермом «Мерседеса» перебував сам Димінський, а провину взяв на себе Борщ.

22 серпня, отримавши повістку на допит, Петро Димінський вилетів у Женеву. В Україну бізнесмен не повертався.

Фото: Інформаційний центр ФК «Карпати»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *