ОСТАННІ НОВИНИ

ЛКП «Зелений Львів» надали дозвіл на поділ земельної ділянки на вул. Повітряній, 16-а

Омелян Шевчук

|

На пленарному засіданні сесії Львівської міської ради прийняли рішення про надання ЛКП «Зелений Львів» дозволу на виготовлення технічної документації щодо поділу земельної ділянки на вул. Повітряній, 16-а. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

З метою збереження парків міста Львова, беручи до уваги висновки постійної комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою, Львівською міською радою прийнято ухвалу від 18.09.2014 № 3843 «Про відновлення меж парку «Левандівський». Цією ухвалою вилучено для суспільних потреб, а саме відновлення меж парку «Левандівський», земельні ділянки на вул. Повітряній, 22 та на вул. Повітряній, 16-а, які перебували в оренді громадян Юрків З.В. та Волошин Р.М. відповідно.

У зв’язку з цим на сесії Львівської міської ради було прийнято рішення «Про надання ЛКП «Зелений Львів» дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Повітряній, 16-а». Цією ухвалою пропонується надати ЛКП «Зелений Львів» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки площею 0,0587 га на вул. Повітряній, 16-а (кадастровий номер 4610136300:06:016:0003) на земельні ділянки площею 0,0134 га з подальшим наданням її в користування Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ для обслуговування нежитлової будівлі та площею 0,0453 га для відновлення меж парку «Левандівський».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *