ОСТАННІ НОВИНИ

На вихідних на територію «будівництва на бомбосховищі» у Львові намагались завезти будівельну техніку

Катерина Родак

|

Уночі на 21 жовтня забудовник намагався завезти будівельну техніку на територію скандального «будівництва на бомбосховищі». Про це повідомила громадська активістка Ірина Юзик.

За її словами, забудовник вирішив завезти у вузеньку вуличку будівельну техніку. На місце події одразу прибула поліція. Напередодні вдень підрядники також намагались дістатись вулиці Поповича, проте «застрягали».

“В ніч на суботу, о пів на другу, без дозвільних документів на порушення благоустрою, без декларації ДАБІ, при кількох кримінальних провадженнях, при трьох експертизах, призначених у ході слідства, також призначеній перевірці держгеокадастру і т.д. – забудовники таки намагалися заїхати будівельною технікою на Поповича між будинками 6-а та 8. Це там, де бомбосховище і 5 пам’яток архітектури щільним кільцем. Окрім того, що оперативно зреагували мешканці і поліція, техніка ще й сама не могла там рухатися. Вдень вони застрягали на сусідніх вуличках – Глібова, Драгоманова, не могли завернути, вночі таки в’їхали на омріяну вулицю, але не могли нічого зробити на ній. І це лише автомобільний кран та будівельний вагончик”, – повідомила І. Юзик.

Нагадаємо, ділянка на Поповича, 6-А уже давно є ласим шматком для забудовників. У 2015 році у Львові розпалився скандал довкола будівництва на цій ділянці, яке згодом заборонила ДАБі. У січні 2017 року забудовник отримав містобудівні умови і обмеження.

Також ця забудова не потрапила до офіційної карти скандальних забудов Львова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *