ОСТАННІ НОВИНИ

Водійка «Лексуса», що влетів у натовп людей: «Мені дуже шкода, що постраждали люди»

Дарина Смеречанська

|

Підозрювана у скоєнні ДТП у Харкові Олена Зайцева сказала, що їй дуже шкода, що в результаті ДТП постраждали люди. Про це вона заявила в ході засідання 20 жовтня, передає «112 канал».

“Мені дуже шкода, що сталася така ситуація, що постраждали люди. Це єдине, що мене зараз турбує. Я сподіваюся, що родини все ж таки дозволять, щоб мої батьки змогли надати їм допомогу, тому що це найгірше, що могло статися. Всі мої думки тільки про це”, – сказала Зайцева.

Разом з тим, вона відмовилася давати пояснення з приводу того, що сталося.

“Я відмовляюся давати пояснення з приводу цього. Всю інформацію дасть мій захисник. Мою позицію повністю буде передавати захисник”, – додала підозрювана.

Вона зазначила, що підозру не визнає і вважає необгрунтованою.

У відповідь на питання про те, чи застосовувалися до неї будь-які засоби психологічного і фізичного тиску із боку правоохоронних органів, Зайцева сказала: “Мені не надали допомогу. Мені відмовили. Я отримувала (у відповідь на питання, – ред.) відмову у працівників поліції. Я не могла отримати ні медичну допомогу, ні взагалі допомогу, що мені робити. Я вважаю, це було неправильно”.

На уточнююче питання, чи хтось змушував її визнати вину, підозрювана зазначила: “Ні, признавати вину мене ніхто не заставляє, але були декілька моментів, коли мене заставили також давати кров, коли я була майже непритомна. На мене давили у цьому. Мене не хотіли випускати із кабінету, тому що пустили багато людей за кабінетом. Я не пам’ятаю, хто був, але давили на мене, гадаю, я просила слідчого, дуже просила і прошу, все-таки викликати мені швидку допомогу, я прошу повного обстеження, бо це необхідно, але мені відмовили у цьому”.

Разом з тим, адвокат підозрюваної Юлія Козир також заявляла, що Олена Зайцева погано себе почуває – в тому числі через отримані в результаті ДТП травми.

Нагадаємо, у центрі Харкова ввечері 18 жовтня позашляховик в’їхав у групу людей, які стояли на тротуарі та чекали зеленого світла світлофора. У результаті аварії загинуло шестеро осіб.

У прокуратурі повідомили, що напередодні трагедії 20-річна харків’янка Олена Зайцева вживала опіати.

Фото: inforesist.or

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *