ОСТАННІ НОВИНИ

На перехресті Хімічної і Замарстинівської засипають ями

Єва Корнійчук

|

З огляду на критичний стан дорожнього покриття на перехресті вул. Замарстиніська-Хімічна, сьогодні, 20 жовтня, силами та засобами Шевченківської районної адміністрації проводять ямковий ремонт цього відрізку дороги. Про це інформують у прес-службі Львівської міськради.

«Засипаємо найбільш критично великі ями, які несуть загрозу для мешканців та водіїв авто- та електротранспортних засобів міста. В роботі використовуємо ті засоби, які маємо в наявності», – повідомили у Шевченківські районній адміністрації.

Шевченківська районна адміністрація просить вибачення у мешканців та водіїв за незручності та сподівається на розуміння.

Нагадаємо, капітальний ремонт вул. Замарстинівської планують розпочати цього року. Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», у зв’язку із внесенням певних змін до тендерної документації, зокрема, до проекту договору, продовжено терміни на подання пропозицій учасниками на тендер на закупівлю робіт по об’єкту: «Реконструкція вул. Замарстинівської (від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної)». Аукціон заплановано на 25 жовтня 2017 року. Очікувана вартість робіт становить 90 110 686, 80 грн. з ПДВ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *