ОСТАННІ НОВИНИ

У потязі на Львівщині «взяли» на хабарі прикордонника

Єва Корнійчук

|

На 5200 грн хабара напередодні вихідних погорів інспектор прикордонної служби – інструктор ВПС «Мостиська залізнична станція» Мостиського прикордонного загону Західного регіонального управління ДПС України. Про це повідомив військовий прокурор Західного регіону Олег Сенюк.

За його словами, за вказану суму чоловік обіцяв не створювати перешкоди під час переміщення через державний кордон України до Республіки Польща підакцизних товарів – 100 блоків тютюнових виробів.

«Але за класикою жанру під час огляду місця події (у ході якого, до речі, виявлено і вилучено всю суму неправомірної вигоди) правопорушнику стало зле. Тож із скаргами на здоров’я корупціонера госпіталізували до Мостиської районної лікарні і з огляду на це в порядку ст. 208 КПК його не затримували.

Утім зазначу – його стан аж ніяк не є підставою для уникнення від відповідальності. І одразу ж за результатами проведення першочергових слідчих (розшукових) дій планується повідомити здирнику про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України та звернутися до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою», – написав Олег Сенюк у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *