ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю львів’ян кличуть на всеукраїнський Марш за права тварин

Вероніка Рой

|

У неділю, 15 жовтня, відбудеться Всеукраїнський марш за права тварин. Подія покликана об’єднати зоозахисну спільноту та заявити владі та громадськості, що тисячі українців готові боротися за гуманність і права тварин. Про це повідомляють організатори.

Люди вийдуть на марш, щоб покласти край знущанням над тваринами в цирках і сфері розваг, закликати владу впровадити дієві механізми боротьби з живодерами та садистами, звернути увагу українців на гуманне ставлення до тварин.

Під час маршу активісти збиратимуть підписи від меморандумом гуманності, який передадуть центральній владі.

“Ми втомилися слухати пусті обіцянки влади і дивитися на бездіяльність правоохоронних органів. Права тварин – це не пусті слова в законі, а захист і відповідальність”, – заявляють організатори маршу.

Організатори наголошують, Марш за права тварин – не політична акція. Тож просять приходити на марш без відповідної символіки та гасел. Натомість львів’ян закликають брати з собою своїх менших друзів, яскраві плакати та хороший настрій.

Додамо, марш об’єднає жителів Києва та Львова, Одеси та Харкова, Дніпра та Тернополя, Маріуполя, Миколаєва та інших міст України. Долучаться до нього і чимало українських зірок, серед яких Джамала, Яна Клочкова, Onuka, Katya Chilly, Dakh Daughters, Vivienne Mort, Panivalkova.

Фото: організатори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *