ОСТАННІ НОВИНИ

Після вибуху у Калинівці та пожежі в одеському таборі у Львові перевірять низку об’єктів

Катерина Родак

|

Зважаючи на низку неординарних подій, які мали місце в Україні, які загрожували безпеці людей, а також спричинили втрату людських життів, місто буде звертатись до усіх відповідних служб з ініціативою проведення перевірки об’єктів, які у Львові вводяться в експлуатацію в різний спосіб, зокрема рішеннями судів. Метою цих звернень є запобігання нештатним ситуаціям та дотримання порядку в місті. Про це сьогодні під час засідання виконавчого комітету ЛМР сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

«Ми з вами є свідками неординарних подій, які відбуваються в Україні, коли взриваються склади, коли дитячі табори горять, коли бази горять. Це дуже велика біда. Мало хто знає, але в рамках 2007-2008-2009 років була проведена титанічна праця. Тоді Західне оперативне командування очолював генерал-лейтенант Куцин, і ми вивезли надзвичайно великий арсенал, який знаходився у Брюховичах. А якби там, боронь Боже, сталось щось нештатне, то зі Львова би нічого не лишилося. Тобто це буда титанічна праця і, чесно кажучи, мало хто про це знає.

Але ми у місті Львові, на превеликий жаль, маємо об’єкти, які жодним чином не прийняті легітимно в експлуатацію, де не працювали ні працівники міських служб, ні працівники державних служб, де рішеннями судів приймались в експлуатацію якісь об’єкти. Це є ситуація критична.  Тому в мене є велике прохання, ми маємо підготувати звернення, щоби всі державні служби були проінформовані і ми почали наводити лад. Тому що хто би що не казав, все, що є на території міста, має бути доведене до пуття, має бути порядок. Якщо хтось знехтував законом, то треба йому на це звернути увагу, і треба це поправити. Треба все обстежити, провірити, і спонукати їх працювати в правовому полі», – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *