ОСТАННІ НОВИНИ

Яворівський полігон відвідав очільник оборонного відомства Канади

Дарина Смеречанська

|

Учора, 27 вересня, Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ (МЦМБ) відвідала делегація канадського оборонного відомства на чолі із Міністром національної оборони Канади Харджитом Сейджжаном. Супроводжував високоповажного гостя Державний секретар Міністерства оборони України генерал-полковник Олександр Дублян. Про це інформує медіа-група Національної академії сухопутних військ.

Іноземних високопосадовців зустрічав начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук. Під час брифінгу членам канадської делегації розповіли про зміни, які відбулися за останній час у МЦМБ, та підкреслили вагомий внесок канадських військовослужбовців у підготовку українських військовослужбовців.

Генерал-лейтенант Павло Ткачук в особі Харджита Сейджжана щиро подякував уряду Канади та всьому канадському народові за підтримку України у складний в її історії час. Також він наголосив на великій відповідальності та наполегливості, з якою канадські військові інструктори ставляться до своєї роботи з навчання наших воїнів.

Іноземним гостям також розповіли про структуру, завдання та можливості Навчального центру підготовки підрозділів й відповіли на їхні численні запитання.

Також канадська військова делегація відвідала нещодавно збудований та введений в експлуатацію Центр імітаційного моделювання. Міністр національної оборони Канади не лише побачив його можливості, але й особисто спробував виконати вправи на сучасному комп’ютерному тренажері.

Окрім цього, представники оборонного відомства Канади познайомилися із роботою офіцерів Відділу планування (організації і контролю) та безпеки. А на одній із ділянок полігону вони на власні очі побачили організацію та проведення одного із занять, яке проводили канадські інструктори із українськими військовослужбовцями.

Фото: Академія

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *