ОСТАННІ НОВИНИ

Україна здобула першу медаль на Іграх Нескорених

Юлія Шпак

|

Першу медаль на «Іграх Нескорених» в Канаді для України здобув 29-річний офіцер Нацполіції з Луцька Сергій Торчинський. Про це повідомив у Facebook повідомив глава МВС Арсен Аваков.

Перша медаль на Invictus Games 2017 завойована патрульним поліцейським з Луцька Сергієм Торчинським! Красень – по ходу змагань різко поліпшив свій особистий рекорд і обійшов багатьох фаворитів! Пишаємося!», – йдеться у повідомленні.

Також Арсен Аваков повідомив, що Сергію Торчинському  29 років, родом він з Луцька, де служить патрульним у Національній поліції України.

«У серпні 2014 року Сергій брав участь в одних з найзапекліших боїв початку АТО — обороні Савур-Могили. Тоді ж отримав осколкове поранення в шию. Після реабілітації працює інспектором в патрульній поліції Луцька. До «Ігор Нескорених» почав тренуватись як тільки дізнався про початок відбору. Зі спортивних обрав штовхання ядра та пауерліфтинг.

Мріє про те, що після «Ігор Нескорених» в Торонто українськими військовими пишатимуться не лише в рідній країні, але й в усьому світі!», – додав він.

Фото: Facbook – сторінка Арсена Авакова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *