ОСТАННІ НОВИНИ

Козловський хоче будувати торгово-розважальний центр у Львові

Катерина Родак

|

Із 31 серпня 2017 року по 25 вересня 2017 року триватиме громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території в районі вул. Липинського у м. Львові.

Проектом ДПТ охоплено територію площею 39,5 га.

11 вересня 2017 року відбудеться зустріч з головним архітектором проекту.

Як йдеться у пояснювальній записці до детального плану, будівництво вестиметься  між комплексом Згромадження Отців Оріоністів, що на Лінкольна, 12 та вулицею Липинського. Ця ділянка перебуває у власності депутата міськради Львова, бізнесмена Григорія Козловського.

Наразі є два варіанти майбутнього будівництва: перший передбачає будівництво громадсько-житлового комплексу. Варіант-2 передбачає розміщення торгово-розважального комплексу.

У першому варіанті проектних пропозицій передбачено створення території житлово-громадського комплексу (в складі житлових блоків , а також закладів комерційного та соціального призначення). Також пропонується облаштувати існуючу зелену зону – провести благоустрій території, закласти доріжки по території парку, та створити декоративні водойми і канали в парку. У  проектованій багатоквартирній забудові проживатиме приблизно 840 мешканців.

Щодо другого варіанту, проектом передбачено створення торгово-розважального центру. Також пропонується облаштувати існуючу зелену зону – провести благоустрій території, закласти доріжки по території парку, також пропонується створити декоративну водойму. У південно-західній частині території ДПТ запроектовано територію дитячого садка.

Існуючу автостоянку передбачається перепрофілювати під розміщення тоговельно-побутово комплексу для мешканців даного району у відповідності з планом зонування міста Львова.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *