ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян просять допомогти врятувати життя маленькій Миросі

|

Усіх небайдужих просять допомогти врятувати маленьку Миросю, якій необхідна термінова трансплантація печінки. Усього за десять днів потрібно зібрати 70 тис. євро, для батьків дівчинки ця сума є непідйомною. Тож, львів’ян закликають зробити благодійну пожертву і подарувати шанс на життя дитятку. Про це на своїй сторінці у Facebook пише депутат Львівської міської ради, координатор «Варти 1» Ігор Зінкевич.

«Друзі, колеги, знайомі, колеги депутати і усі хто читає це повідомлення. Чи не вперше я публікую на своїй сторінці заклик допомогти фінансово дитині. Це саме той випадок, коли часу настільки мало, а мама дівчинки рве на собі волосся, де взяти гроші… Дитині, яку звуть Мирося, необхідно термінову трансплантацію печінки.

Є всього 10 днів і величезна сума в 70 тисяч Євро. Для батьків цієї дитини то космічна сума, як і для кожного середньостатистичного Українця. Дитині не давали шансу на життя в Україні, але дали іноземні медики. Проте ціна питання, щоб дівчинку змогла госпіталізувати іноземна клініка- 130 тисяч євро. Зібрано лише 60…. більше нема… Без повної суми дитину не приймуть на лікування.

Друзі, усі не байдужі, ніхто не знає кого біда торкнеться завтра. Можливо колись допоможуть Вам. Все повертається бумерангом. Відмовтеся від кави, чи ще чогось. Навіть 50-100 гривень то вже внесок», – написав Ігор Зінкевич.

РЕКВІЗИТИ

Картка ПриватБанк:

Приватбанк 5168 7573 2195 4598

Гордійчук Альона – мама дівчинки.

Контактний телефон: +38095 216 56 97 (Альона)

Фото: Facebook-сторінка Ігоря Зінкевича

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *