У суботу львів’ян кличуть на безкоштовну поїздку новим туристичним маршрутом

|

У суботу, 26 серпня, у Львові презентуватимуть залізничний туристичний маршрут Львів–Підзамче–Личаків. Про це повідомили у прес-службі міськради Львова.

Цей проект  –  результат співпраці Львівської міської ради з Львівською залізницею та регіональним ландшафтним парком «Знесіння», в межах реалізації  Концепції розподілу туристичного навантаження м. Львова.

«У всій Європі, особливо у Великобританції та Німеччині, створення історичних екіпажів, які приводяться в рух паровим локомотивом, дало змогу різко збільшити кількість туристів на туристичних залізницях, і їх кількість збільшується щороку. Такий потяг особливо підходить залізниці, яка веде через Регіональний ландшафтний парк, оскільки стрімкий схил серед мальовничих природних пейзажів, а також наявність штучних споруд на маршруті забезпечить розвагу як для пасажирів, так для фотографів», – кажуть організатори.

Начальник управління туризму Львівської міського ради Галина Малець зазначила: «Попри нерегулярність екскурсійних поїздок, залізничний туристичний маршрут Підзамче–Личаків  має непересічний потенціал як нова туристична пропозиція у м. Львові. Маємо надію, що він стане  популярний серед львів’ян та гостей міста».

У презентаційний тур потяг вирушить з Головного залізничного вокзалу у суботу, 26 серпня о 10.25 год.

Участь у промо-турі безкоштовна. Обов’язкова умова – реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/a/portal.lviv.ua/forms/d/e/1FAIpQLSd81Ll6UG9i9lWR-rtJ7Gh0J_3S88q8CUB7RiqKQjroR92nFw/closedform

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *