ОСТАННІ НОВИНИ

Девід О'Брайен: «Замість того, щоб конкурувати з Ryanair, МАУ вдаються до необґрунтованих юридичних загроз, щоб підтримати їх високу вартість проїзду»

|

Головний комерційний директор авіакомпанії Ryanair Девід О’Брайен про маніпуляції, до який вдається МАУ, щоб завадити лоукосту зайти на українських ринок:

«Сьогодні (18 серпня) авіакомпанія Ryanair вітала зниження вартості проїзду авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України» (МАУ) у відповідь на запропоновану Ryanair пропозицію увійти в Україну, відмовляючись від їх необґрунтованої юридичної дії в країні. МАУ погрожувала подати в суд на Ryanair внаслідок того, що вона була змушена спробувати конкурувати з Ryanair.

Ця нелегальна заява «Міжнародних Авіакомпаній України» демонструє, що вони нічого не зупиняться, щоб запобігти споживачам та відвідувачам, які користуються такими самими недорогими авіаперельотами, які Ryanair доставляє до 33 інших країн. Замість того, щоб намагатися конкурувати з компанією Ryanair, МАУ вдаються до хибних і необґрунтованих юридичних загроз, щоб підтримати їх високу вартість проїзду, надмірну оплату та неефективну модель.

Ми вітаємо той факт, що навіть без входу Ryanair на ринок, дорогі МАУ були змушені знижувати свої ціни, що принесе користь українським споживачам та відвідувачам, і ми зберігаємо надію, що Україна в якийсь момент у майбутньому може скористайтеся доступом до найширшої мережі маршрутів та неперевершених низьких тарифів, які Ryanair може запропонувати».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *