ОСТАННІ НОВИНИ

Хто і як може потрапити на Форум видавців у Львові безкоштовно

|

Цього року, враховуючи складну економічну ситуацію в країні і дбаючи про добробут малозахищених верств населення Форум видавців у Львові вирішив запровадити вільний вхід для певних категорій.

Як повідомили у прес-службі Форуму, таким чином вчителі, працівники музеїв, пенсіонери,  школярі та інші зможуть безкоштовно потрапити у вихор літературних подій, книжкових новинок, познайомитись з авторами і поповнити домашню бібліотеку.

На 24 Форум видавців вхід вільний для працівників: шкіл, університетів, бібліотек, музеїв, театрів. Працівники навчальних закладів та закладів культури можуть безкоштовно і за ПОПЕРЕДНЬОЮ реєстрацією відвідати 24 Форум видавців лише 14 та 15 вересня, в наступні дні квитки потрібно придбати в касі. На стійці реєстрації необхідно ОБОВ`ЯЗКОВО показати підтвердження свого місця праці!

*Квиток на 1 день
Реєстрація працівників навчальних закладів та закладів культури – https://goo.gl/forms/uwtymhcHnpDuARPD3
___________________________________________________

Письменники, перекладачі та ілюстратори, які НЕ БЕРУТЬ участі в 24 Форумі видавців, мають можливість отримати безкоштовний 4-денний квиток на книжковий ярмарок, за ПОПЕРЕДНЬОЮ реєстрацією. На стійці реєстрації потрібно ОБОВ`ЯЗКОВО показати роздрукований електронний квиток, який Вам буде згодом надіслано.

Реєстрація письменників, перекладачів, ілюстраторів, які не беруть участі в 24 Форумі видавців – https://goo.gl/forms/b4LXssDj4F8KH2Oa2
________________________________________________________

На 24 Форум видаців вхід вільний для груп студентів, які складаються з 10 і більше осіб.

Організовані групи студентів можуть безкоштовно і за ПОПЕРЕДНЬОЮ реєстрацією відвідати 24 Форум видавців лише 14 та 15 вересня, в наступні дні квитки потрібно купувати в касі.

Електронну скриньку вказувати ОБОВ`ЯЗКОВО, адже на неї надійде лист.
На реєстрації потрібно кожному члену групи показати студентський квиток.

*Квиток на 1 день
Реєстрація організованих груп студентів – https://goo.gl/forms/0sjjaD81lHEq3xpG2
______________________________________________________

На 24 Форум видаців вхід вільний для: осіб з обмеженими можливостями, учасників АТО, осіб з бгатодітних сімей, переселенців.

*Квиток на 1 день
Реєстрація пільгових категорій  – https://goo.gl/forms/JFDneZbZTnRf4O5Q2

_________________________________________________________

Діти до 16-ти років та пенсіонери також отримують квитки безкоштовно (реєстрація  на місці)
Діти – квиток на 1 день
Пенсіонери – квиток на 4 дні

Важливо! Зареєструватись на місці зможуть лише пільгові категорії, діти до 16-ти років та пенсіонери. Всі інші лише за попередньою реєстрацією.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *