ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбулися урочистості з нагоди другої річниці створення Нацполіції

|

На початку серпня в Україні відзначають День Національної поліції. З цієї нагоди сьогодні, 3 серпня, в Головному управлінні Національної поліції у Львівській області відбулись урочисті збори працівників поліції Львівщини.

У переддень відзначення другої річниці Дня Національної поліції України начальник  Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа привітав особовий склад з професійним святом, передає прес-служба ГУ НП у Львівській області.

До привітань долучилися представники керівництва області та міста. Правоохоронцям подякували за сумлінну службу і побажали сил  та наснаги у боротьбі зі злочинністю.

«Нелегке становлення Національної поліції у нашій державі. Тому що держава перебуває у стані війни, тому що багато ворогів є, як зовнішніх, так і внутрішніх, але все таки ми рухаємося вперед. Багато критики йде на нашу адресу, але ми вчимося захищати наших громадян від різних протиправних посягань. І ви своєю працею, нерідко жертвуючи особистим часом, виходите на службу і захищаєте наш народ», – наголосив Валерій Середа.

Кращих працівників поліції відзначили нагородами, подяками та цінними подарунками. А поліцейських, які брали участь у антитерористичній операції, нагородили відзнакою Президента України.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *