ОСТАННІ НОВИНИ

Саакашвілі про позбавлення громадянства: «Я більший українець, ніж більшість теперішніх депутатів. Продовжу боротьбу»

|

Колишній президент Грузії та екс-голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі прокоментував інформацію про позбавлення його українського громадянства, записавши відеозвернення. Про це йдеться на його Facebook-сторінці.

«Я живу в Україні вже понад 13 років, я брав участь у трьох революціях: революції на граніті та двох майданах! У мене лише одне єдине громадянство – українське і їм не вдасться мене його позбавити!

Зараз мене хочуть змусити отримати статус біженця. Цього не буде! Я не збираюсь ніде лишатися та отримувати ніякий статус! Я буду домагатись законного права повернутись в Україну!

Позбавити мене громадянства Порошенко вирішив зробити крадькома – поки мене немає в країні…

Я прийняв українське громадянство, щоб боротися за реформи, боротися за успішне майбутнє України, від якого залежить майбутнє і моєї рідної Грузії. Для мене громадянство – не порожній звук. Кожен день володіння паспортом громадянина України я працював для того, щоб Україна перемогла і стала європейською наддержавою!

Я більше українець, ніж більшість теперішніх депутатів. Я люблю Україну всім серцем, і я продовжу боротьбу, тут, в нашій Україні, не зважаючи ні на що!», – сказав Міхеіл Саакашвілі.

Нагадаємо, вчора у ЗМІ з’явилася інформація про те, що еолишній президент Грузії та екс-очільник Одещини Михеїл Саакашвілі втратив українське громадянство.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *