ОСТАННІ НОВИНИ

Тетяна Романовська: «Як таке могло статися!? Немає гіршого почуття ніж сум від почуття втрачених можливостей…»

|

Директор Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська про вихід авіакомпанії Ryanair з України:

«Надія вмирає останньою…але надія все ж таки ще є!

Сьогодні (10 липня – ред.) пролунав дзвінок з авіакомпанії Ryanair з негарною новиною про призупинення продажу квитків даної авіакомпанії на маршрутах зі Львова та Києва… Була довга розмова і не одна… Мені звичайно говорили компліменти і вибачалися… Після почутого розчарування та нашої настирної позиції та шаленого тиску і запевнення, що зроблено дуже багато і ми все таки хочемо бачити Ryanair в Україні, мені відповіли, що в нас ще є не багато часу для погодження Борисполем відповідних умов Угоди.

Після такої величезної роботи Міністра Володимира Омеляна і його команди, змін до Наказу та зниження ставок за аеропортове обслуговування, які можна застосовувати аеропортом Бориспіль в абсолютно чесних та рівних умовах до УСІХ АВІАКОМПАНІЙ з метою збільшення перевезень, що ми маємо? Ніц… Для кого тепер будемо застосовувати новий Наказ та знижки? Для усіх авіакомпаній крім Ryanair?

Як таке могло статися? В наш час великих перемін і виходу України в Європу з безвіз! Керівник аеропорту Бориспіль, отримавши такі карти в руки, маючи шанс з нічого зробити щось, просто вирішує, що нікому не треба додаткових коштів, пасажирів, рейсів, заробітків. Який там фінплан! Пасажир Ryanair у 2017 має бути понад плану! А на наступний рік плановий пасажиропотік вже був їм озвучений! Бориспіль має додаткову пусту інфраструктуру терміналу F і В як раз для лоукостів! Shame on them!

Звичайно ж я звернулася до губернатора та мера міста, депутатів та бізнес структур за підтримкою! Чому Львів мусить бути заручником Києва! Чому українці мають себе почувати вдома як в гостях?

Аеропорт Львів все рівно рухається вперед і має декілька запасних планів, але немає гіршого почуття ніж сум від почуття втрачених можливостей, свободи вибору, особливо коли вони були і ще є так близько…

І НАДІЯ ЩЕ ВСЕ ТАКИ Є!»

Фото: YouTube

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *