ОСТАННІ НОВИНИ

У вересні до Львова завітає гурт «Бумбокс» у рамках концертного туру «Голий Король»

|

У рамках концертного туру «Голий Король» гурт Бумбокс виступить у Львові. Концерт відбудеться 23 вересня о 19:00 на велотреці «СКА».

Сьомого вересня, з концерту в Чернівцях, почнеться концертний тур Бумбоксу – «Голий Король». Турне присвячено  виходу EP «Голий Король»і охопить 21 місто України. Бумбокс проїдуть від Чернівців до Миколаєва та від Києва до Ужгорода.

Фронтмен гурту Бумбокс Андрій Хливнюк розповів про осінній тур «Голий Король».

 «Декілька днів тому, в центрі міста Київ, перед камерами і під спалахи фотоапаратів ми, гурт Бумбокс, повідомили, що восени поїдемо в тур. Двадцять один концерт на підтримку нової платівки «Голий Король». На жаль, ніхто і ніколи не зможе пояснити, що таке бути в турі! В турах з нами відбувалось те, про що можна написати ще тацю альбомів – скуштувавши тур одного разу, ви стаєте турозалежними. В турі, здалеку, ви побачите всю жалюгідність мілких і безпідставних сварок з рідними. В турі стає очевидним, кого ви насправді любите і хто любить вас. Рік за роком і тур вам стає просто таки необхідним як ліки. Це шокова тУрапія. Ми їдемо в тур і кличемо всіх меломанів на наші концерти», – зазначив він.

З 25 травня почався продаж квитків на концерти в Києві, Дніпрі, Полтаві, Запоріжжі, Кривому Розі, Одесі, Чернівцях, Івано-Франківську, Львові, Рівному, Кременчуці, Ужгороді, Житомирі,  Луцьку, Тернополі, Черкасах, Маріуполі, Харкові, Чернігові, Миколаєві.

До EP «Голий Король» увійшло шість пісень: «Колишня», «Голий Король», «Болельщик», «Сталеві квіти», «Вечір в Ріо» – пісня, записана разом з гуртом O.Torvald та акустична версія пісні «Люди» у якості бонус-трека.

Реліз EP «Голий Король» відбудеться в серпні 2017 року. EP буде доступний на компакт-дисках, касетах та у цифровому вигляді. Передзамовлення відкриті з середині липня.

Квитки в касах міста і на сайті https://www.concert.ua/eventpage/bumboks-lvov

Фото: організатори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *