ОСТАННІ НОВИНИ

З підпільного цеху на Львівщині митники вилучили підробленого алкоголю на 1,2 млн

|

У Львівській області податківці припинили діяльність підпільного цеху з виробництва фальсифікованого алкоголю. Про це повідомили в прес-службі ДФС.

Під час розслідування було встановлено, що на території області здійснюється незаконне виготовлення алкогольних напоїв з використанням підроблених марок акцизного податку.

За даними податківців, продукцію сумнівної якості реалізовували за заниженими цінами через мережу магазинів Львівської області та Інтернет.

«За результатами 15 обшуків, проведених за місцями безпосереднього виробництва, накопичення та зберігання фальсифікату та в мережі його реалізації вилучено та передано на відповідальне зберігання 5755 пляшок фальсифікованої алкогольної продукції в асортименті, 10 ємностей bag-in-box, ємністю 10 л, заповнених фальсифікатом, 800 л необлікованого спирту, розлитого у бочки, автомобілі „FORD Connect“ та „Volkswagen LT“, 2360 шт. підроблених марок акцизного податку, засоби зв’язку, обладнання та тару для виробництва алкогольних напоїв різних торгових марок, чорнові записи», – йдеться у повідомленні.

Загалом вилучено підакцизної продукції орієнтовною вартістю майже 1,2 млн грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *