ОСТАННІ НОВИНИ

Від серпня до Рудно запустять низькопідлогові автобуси

|

До смт. Рудно, що біля Львова, з серпня запустять низько підлогові автобуси. Про це повідомляють у ГО «За якісний транспорт» .

Так, у п’ятницю, 30 червня, відбулась виїзна нарада в селі Рудне щодо запуску великих автобусів низької посадки на маршрут №28.

Під час обговорення проблематики вирішено, що в місячний термін Львівська міська рада організує землерийно-планувальну машину для вирівнювання гравійної основи (грейдер), селищна рада організує різане асфальтне покриття, щоб зробити плавні переходи між асфальтною і гравійною основою, а також встановлять на кількох вулицях додаткові дорожні знаки і погодять їх із поліцією. Деякі речі є тимчасовими, бо через суди зараз не можна зробити нормальне дорожне покриття, тому роблять тимчасові заходи, щоб в найкоротший термін запустити автобуси великої вмістимості на маршрут №28.

Через те, що на вул. Шевченка проводяться роботи із каналізування, які триватимуть до кінця липня, вирішено, що великі автобуси зможуть поїхати по цій вулиці вже із початку серпня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *