ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові боротимуться із гучними нічними клубами та «нічними вовками»

|

Сьогодні, 3 липня, під час апаратної наради в ОДА підняла питання щодо забезпечення громадського порядку як в приватних нічних клубах,  так і на територіях прилеглих до них. Про це повідомила голова Громадської ради при СБУ Львівщини Галина Янко.

Picture of rock concert, music festival, New Year eve celebration, party in nightclub, dance floor, disco club, many people standing with raised hands up and clapping, happiness and night life concept

«Сьогоднішній інцидент в одному з нічних клубів Львова, де було розпилено сльозогінний газ охороною закладу, минулотижневі скарги громадян на постійні розбірки відвідувачів нічних клубів і охорони говорить про те, що власники нічних закладів плювати хотіли на людей, що живуть поруч, і повністю не готові забезпечити безпеку відвідувачів. Не говорячи про можливі вживання в закладах наркотичних речовин, та влаштування борделів, один з яких прикрили нещодавно. Також питання щодо нічних перегонів мотогонщиків вчергове піднімалося», – повідомила вона.
«Домовилися спільно з керівником Національної поліції у Львівській області в найближчому часі провести координаційну нараду щодо цих питань з громадськість і журналістами, та запросити власників нічних клубів до розмови», – додала Г. Янко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *