ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновники Садового опрацьовують ухвалу про визнання діяльність мера незадовільною

|

У мерії Львова вивчають альтернативну ухвалу щодо передачі управління сміттям Львівській ОДА, яку сьогодні запропонував міським депутатам губернатор Львівщини Олег Синютка. Про це сьогодні, 29 червня, під час сесійного засідання повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, ухвала, яка, зокрема, передбачає визнання роботу мера Львова незадовільною, буде обговорена під час сесії.

«Сьогодні відбулась зустріч частини керівників фракцій ЛМР з головою Львівської ОДА, і на цій зустрічі був переданий проект ухвали, написаний на Винниченка. Він відрізняється від ультиматуму, що ми отримали минулого тижня. Він не просто ультимативний, він робить неможливий розвиток Львова, особливо в плані поводження з ТПВ, будівництва заводу. Цей документ ми отримали півгодини тому. Я дав доручення керівнику юридичного департаменту спільно з керівником департаменту ЖКГ Іваном Рудницьким, щоб вони проаналізували цей документ», – зазначив він.

«Перше моє враження – емоцій дуже багато. Коли ми це питання опрацюємо, ми можемо більш предметно на цю тему говорити. Мені насправді багато що зрозуміло у цій країні. Але я не пригадую жодного випадку, щоб обранці громади Львова під тиском голосували рішення, що пишуться на Винниченка. Я розумію, що опрацьовують депутатів…Є рішення, що підготували ми, і воно повністю відповідає листу, що ми отримали», – додав мер Львова.

Нагадаємо, губернатор Львівщини підготував власний проект рішення щодо передачі сміттєвих повноважень Львівській ОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *