В Україні посилено контртерористичний режим

|

РНБО посилила заходи контртерористичного та контррозвідувального режиму у Києві та в інших регіонах України у зв’язку з високим рівнем терористичної загрози. Про це повідомила прес-служба Ради нацбезпеки та оборони за результатами наради секретаря відомства Олександра Турчинова з керівниками сектору безпеки, пише Еспресо.

За словами Турчинова, в останні місяці відбувається системна ескалація підривних заходів РФ проти України у межах гібридної агресії.

“Сьогодні внаслідок теракту в Києві було вбито одного з найкращих українських воєнних розвідників Максима Шаповала, який брав активну участь у захисті України від російської навали”, – сказав він.

Турчинов додав, що цей терористичний акт було здійснено за таким саме сценарієм, як і вбивство українського контррозвідника полковника Олександра Хараберюша у березні цього року.

“Є всі підстави вважати, що ці вбивства сплановані та організовані за безпосередньої участі російських спецслужб. Не випадково теракт співпав у часі з масштабною кібератакою, яка має також російський слід”, – зазначив секретар РНБО.

За результатами наради, ухвалено низку заходів щодо посилення контртерористичного режиму у Києві та в інших регіонах України.

Нагадаємо, сьогодні Україну атакував вірус Petya.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *