ОСТАННІ НОВИНИ

Чотири сотні ув’язнених Львівщини працюватимуть на «Fujikura»

|

Компанія «Fujikura» відкриє виробничі лінії у виправних колоніях Про це йшлося сьогодні, 26 червня, під час зустрічі очільника Львівщини Олег Синютка та Міністр юстиції України Павло Петренко, передає прес-служба ЛОДА.

Як повідомив начальник управління Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Михайло Дзюдзь, майже 400 ув’язнених працюватимуть на виробничих лініях компанії «Fujikura» у виправних колоніях. Так, за його словами, уже відкрили виробництво у Личаківській ВК №30. Триває підготовка до відкриття виробничих ліній у Дрогобицькій ВК №40 та у Збаразькій виправній колонії №63 мінімального рівня безпеки із загальними умовами тримання жінок.

Крім того, сторони обговорили оптимізацію праці, підвищення заробітних плат у структурах, підпорядкованих Міністерству юстиції, та стан реалізації проекту «Шлюб за добу». Так, Павло Петренко зауважив, що за півтора роки послугою «Шлюб за добу» в Україні скористалися 15 тис пар, з них розлучилося лише 2-3%.

Варто зазначити, що в межах візиту на Львівщину Міністр юстиції зустрінеться з колективами Головного територіального управління юстиції у Львівській області, Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, а також дасть прес-конференцію на тему: «Реформи у сфері державної виконавчої служби, державної реєстрації, пенітенціарної системи і безкоштовної правової допомоги».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *