ОСТАННІ НОВИНИ

Вже майже половина смітників Львова завалені сміттям

|

Ситуація із вивезенням і захоронення сміття у Львові залишається критичною. Більше як 12 тис. тонн сміття залишається невивезеним. Як повідомили в управлінні житлового господарства ЛМР, станом сьогодні на ранок сміття не вивезено з 510 контейнерних майданчиків житлового фонду. Це 41% від загальної кількості.

У Залізничному районі не вивезено сміття з 50 майданчиків, у Сихівському – з 194, у Франківському – з 129, у Шевченківському – з 127, у Личаківському – 10.

Сміття не вивезено із 4 контейнерних майданчиків закладів охорони здоров’я та 5 майданчиків закладів освіти. Також не вивезено відходи із 4 контейнерних майданчиків підприємств (супермаркетів).

Повністю очищені від сміття контейнерні майданчики Галицького району та контейнерні майданчики, розміщені на ринках.

«З кожним днем ситуація стає критичнішою. Сьогодні рекордна кількість неочищених майданчиків – 510. Це 41% від загальної кількості», – розповідають в управлінні житлового господарства ЛМР.

Нагадаємо, загалом у Львові 1237 сміттєвих майданчиків житлового фонду, 23 майданчики закладів охорони здоров’я, 116 сміттєвих майданчиків закладів освіти, 39 контейнерних майданчиків підприємств (супермаркетів) і 43 майданчики, що розміщені на ринках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *