ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові хочуть «спустити» 2,5 мільйони на нові смітники

|

У рамках запровадження у місті нової системи сортування департамент з питань поводження з відходами планує закупити нові сміттєві контейнери для Львова. Загальна сума закупівлі складатиме близько 2,5 млн. грн. Про це повідомив директор департаменту Іван Рудницький.

За словами Івана Рудницького, рішення щодо ініціативи ще повинні прийняти на сесії Львівської міської ради. Реалізацію закупівлі планують завершити в межах кінця серпня -початку вересня.

«Нові контейнери стандартного зразка. Розміщуватимемо їх вже на діючих майданчиках – там, де нестача, де стоять 1-2 контейнери. В ідеалі має бути 4 контейнери – бо система сортування передбачає 4 різні типи відходів. Зараз виготовляємо наліпки на контейнери з відповідними вказівниками. Зараз у місті до запуску нової системи сортування готові близько 70% майданчиків», – повідомив Іван Рудницький.

За даними департаменту, приблизна ціна контейнерів – між 3 та 6 тис. грн. Згодом департамент працюватиме над територіальним розподілом нових контейнерів.

Про нову систему сортування у Львові читайте тут.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *